måndag 9 maj 2011

Det kinesiska horoskopet - Jupiter i Kräftan - Hästen

Jag fortsätter med de kinesiska tecknet Hästen som motsvarar Jupiter i Kräftan. Ni kan läsa mer om det inflytande Jupiter har i vårt liv på astrologirummet.com. Jupiters inflytande och vandring genom zodiaken beskrivs i det kinesiska horoskopet. Här nedan kommer några egenskaper som kineserna ger Hästen och som jag tror stämmer för åtminstone många med tecknet Hästen. Ni som är födda 1930, 42, 54, 66, 78, 90 och 2002 har förmodligen Jupiter i det kinesiska tecknet Hästen - det kan skilja något beroende på när Jupiter går över till just Kräftans tecken.

De här nedan som är födda under Hästens inflytande på sommaren är Carola och Hanna Graaf och på vintern är Nelly Furtado och John Travolta. Födda under Hästens inflytande på våren är Kristian Luuk och Magnus Uggla och på hösten är Jannike Björling.

Kristian Luuk, född 660614
Carola, född 660908
Den eleganta, frihetslängtande Hästen är det ojämförligt populäraste djuret i människans tjänst.

 Hästen tar lätt på saker och ting, har en naturlig fallenhet för ledarskap och är alltid medelpunkt i varje sammankomst.

 Hästar har ofta en stark personlighet många har vad man brukar kalla sex appeal. Den kan vara ytterst fåfäng. Född i smakfullhetens och uthållighetens tecken är Hästen känd för sitt originella sinne för humor.

Hanna Graaf, född 780831
Nelly Furtado, född 781202
Den har stora inre reserver som gör den lämplig för det offentliga livets högsta poster.

En av de viktigaste orsakerna till Hästens framgångar ligger i förmågan att, om så krävs, arbeta dygnet runt. Hästar arbetar också gärna på de mest udda tider. Det är inte ovanligt att de packar igen för dagen när du ska till att börja, eller att de dyker upp på jobbet först när du är på väg hem.

Men oavsett hur mycket och när en Häst arbetar, är den lika alert om ett nytt problem dyker upp och löser det lika beslutsamt som framgångsrikt. Och när det finns jobb att uträtta så räkna aldrig med att hitta en Häst i lunchrummet.

Hästen har en häpnadsväckande förmåga att fatta poängen, innan du ens hunnit fram till den. Det finns tillfällen när den avslutar meningen åt dig.

Magnus Uggla, född 540617
John Travolta, född 540218
Jannike Björling, född 661012
Det är helt enkelt fråga om en del av Hästens logiska tänkande. Med andra ord, om det du säger till en Häst låter vettigt, fattar den galoppen utan krusiduller.

 Om du förväntar dig att Hästen ska ta dig på allvar, så undvik att prata smörja. Det finns inget som irriterar den mer än struntprat.

De begär sin frihet och förväntar sig att deras partner också gör det. Men Hästen tycker om att få sin vilja igenom. Stå inte i vägen för den offentligt.

Hästen, som är anmärkningsvärt lugn i en krissituation, yttrar sig sällan med mindre än att den är absolut säker på sin sak.

Hästen är framför allt en praktiskt lagd varelse som sysslar med fakta och inte med åsikter. De är emellertid närmast fanatiska tävlingsmänniskor.

Hästens praktiska sinnelag och hans förmåga att anpassa sin sinnesstämning efter omständigheterna, gör att en mängd olika arbeten passar den.

Hästen älskar sällskapsliv både i stor och liten skala.

Ett av hans många positiva drag att han inte är rädd för att be om råd, inte ens i så'na frågor som berör privatlivet. Hästen tar dig lugnt med sig till någon undanskymd plats och säger där rent ut hur det förhåller sig och vad den vill.

Hästar blir mycket lätt kära och har inte mycket att sätta emot när de drabbas. Med sitt förödande sex appeal, goda utseende och personlighet, är det mycket sällan en Häst får nobben.

Hästen tror att varje kärleksaffär är den stora och bestående, och följdaktligen kastar den sig handlöst in i den.

Eftersom Hästen är så anpassningsbar, är det också troligt att den förändrar sitt liv oftare och mer än genomsnittet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar