söndag 8 maj 2011

I Fokus - Veronica Maggio

Veronica Maggios nya platta "Satan i Gatan" gör succe. Hon slog igenom 2005 med sin debutsingel "Dumpa mig" och blev årets nykomling på grammisgalan 2007. Och nu är det dags igen! Här kommer en kort astrologisk analys.

Veronica Maggio är född den 15:e mars i Fiskarnas tecken. Här finns ofta en naturlig konstnärlig ådra och en naturlig känslosamhet och fantatsifullhet som kan användas till konstnärligt skapande. Denna sida förstärks hos Veronica Maggio som har Solen placerad i mittpunkten mellan Mars och Venus som också är placerade i Fiskarnas tecken. När en planet är placerad i en mittpunkt mellan två andra planeter får mittpunkten en möjlighet att manifestera sig. I detta fall är det föreningen av det kvinnliga och manliga som får uttryck i livet. Venus, visionen om hur livet skall vara, förenas med Mars som är kontaktytan med det yttre livet.

Med Solen i mitten arbetar individen medvetet med detta förhållande. I Fiskarna handlar Venus mycket om känslomässiga relationer och om gruppsamvaro som är trygg och med mycket känslomässig energi och glädje. Visionen är ofta inte bara centrerad på det motsatta könet utan det lite mer fria sociala livet. Därför ser vi charm och utstrålning hos Maggio. Vi ser också det kreativa och kontnärliga som uttrycker just mittpunktens energi. Det är en mycket viktig del av hennes opersonlighet. När Mars är inblandad finns en kanal utåt och ofta en utåtriktad aktivitet där individen har förmåga att ta för sig av livet - och också känna sig komplett som människa - en förenad personlighet. Därför är det ofta inte helt oproblematiskt med relationer. Det är mer en partner med gemensamma intressen  än en kärleksrelation som blir viktigt.Ytterligare ett starkt förhållande i Veronica Maggios liv är mellan Jupiter, individen som företag, och Saturnus, omgivningens förväntningar på individen som är sammanblandade i Vågens tecken. I det kinesiska horoskopet motsvarar Jupiter i vågen Tuppens tecken. läs mer här Detta innebär att individen socialt uttrycker den som omgivningen förväntar sig av den. Därför har Maggio en fördel socialt om hon kan släppa taget om sig själv och så att säga bara vara i rummet. Vågen är mindre beroende av relationer än Fisken och mer vardagscentrerad och beroende av den självständiga vardagliga aktiviteten. Vågen är också mer respektlös i det sociala än Fisken kan tillåta sig. Fisken är snarare kritisk mot det sociala beteende som Vågar ofta visar upp. Detta innebär att Maggio socialt kan ha ett förhållningssätt som inte riktigt motsvarar vad hon tänker och känner inombords. Som kändis spelar detta säkert ingen roll men som samarbetspartner och vän kan det säkert skapa brytningar och en viss oharmoni.


.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar