onsdag 17 november 2010

Fullmånen i november - nu i helgen

Bilden är en av mina oljemålningar - jag gillar effekterna och färgerna i skymnings och nattljuset. Jag kallar den kräftfiske så det är egentligen inte novembermånen
Vid  fullmånen i november möter Skorpionen mer påtagligt Oxens energi. En fullmåne i början av november innebär mer egenvilja, konfrontation och begär än när den som nu är placerad mer i slutet av Skorpionen.

Här möter Oxens uppoffrande insträllning till sin omgivning Skorpionens mer tilltagande känsla av fastlåsthet. Beroende på ditt förhållande till dessa två sidor av myntet så kommer du säkert antingen känna dig utanför eller fastlåst och begränsad.

Så kan det säkert särskilt bli i relationer där denna polaritet säkert framträder - en polaritet som ofta mer eller mindre finns där från början. Ofta är det kvinnan som känner sig fastlåst av mannens låga sidor och manér och mannen som vill ha umgänge, stimulans och engagemang från partnen. Det kan också vara tvärtom med kvinnan som känner sig ensam i relationen och mannen som inte får vara i fred.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar