måndag 29 november 2010

Venus in i skorpionen - att styra de egna visionerna

Venus går nu in i Skorpionen, ett tecken där Venus inte har någon framträdande roll, åtminstone inte för gemenskapens bästa. Venus - visionen om hur livet skall vara - utgår mycket från de egna villkoren och den egna strävan i just Skorpionen. Därför kan det bli kiv om framtidplaner och olika visioner i relationer eller på jobbet. Det blir också extra viktigt att uttrycka sig korrekt och vänligt för att inte förarga någon. I Skorpionen blir man lätt arg och någon uttrycker sig respektlöst eller inte är tillräckligt hänsynstagande.


Är du förälskad kan det vara bra att ta det lite lugnt. Venus i Skorpionen kan locka fram en osund egenvilja som så att säga tvingar sig på relationer och kan också göra att du lätt känner dig sårad och kränkt när du blir avvisad.

Däremot kan du med framgång bygga visioner som grundar sig i egna projekt och planer, att förverkliga ett projekt och arbeta med ditt förhållningssätt till just arbete. Med Venus i Skorpionen kan du hitta balansen i den vardagliga lunken om du har svårt med den egna disciplinen.

Om Venus på astrologirummet.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar