torsdag 6 januari 2011

I Fokus - Maria Montazami

Ni som tittat på Svenska Hollywoodfruar känner Maria Montazami väl. Hon är också med i hamburgerkedjan Max reklam där hon dekorerar hamburgare med tofsar och även i reklam för reseföretaget Ving. Här kommer en kort astrologisk analys.
Maria Montazami är född den 13:e novemer i Skorpionens tecken. Därför är Montazami en individualistisk kvinna som utgår från sig själv och sin egen aktivitet men med fokus och intresset ofta riktat mot relationer och dynamiken mellan henne själv och andra. Flärd och glaumour är något som kan komma lätt till vissa Skorpioner eftersom de vardagliga glädjeämnena ofta är avskalade och utgår helt från individen. Det är inte aktiviteten som sådan som man blir glad av utan mer verkningarna av aktiviteten.

En mycket intressant sida i slutet av Skorpionen framträder tydligt hos Montazami. Någonstans i mitten av Skorpionen tillåter sig individen att öppna upp sig och bjuda på sig själv. Denna oskuldsfullheten gör att omgivningen tappar lite av den respekt den hade innan för individen. Anledningen till öppenheten är att individen accepterar att andra är som de är i relationer och försöker inte låsa fast dem längre - då skapas en känsla av frihet och att inte behöva hävda sig själv längre.

Som Skorpion på väg in i Skytten så tror jag att Montazami är mycket medveten om varje ord hon säger och väger dem på vågen. Är det någonstans i zodiaken man spelar roller för att få sin vilja igenom så är det just här. När till exempel Jungfrun pratar om att "vara sig själv" så skrattar Skorpionen/Skytten - va då sig själv, tråkigt vardaglig kanske?. Nej - alla spelar roller och det gäller att ta för sig av kakan.

Här kommer 1:an också oslagbara!!


Neptunus är också placerad i Skorpionen på samma placering som Solen. Denna sammanblandning skapar en kraftfullhet i de yttre agerandet och Monazami får en ocean av energi att ösa ur för att hantera omständigheter i livet. Detta bidrar säkert till den position hon har med rikedom, välstånd och kändisskap.

Vi som är födda 1965 har en sammanblandning mellan Uranus och Pluto i Jungfruns tecken. Detta innebär för de flesta av oss ett mycket kritiskt sinnelag till samhällsstrukturen och en känsla av vad som döljer sig under ytan. Vi möter aldrig Pluto i vaket tillstånd utan endast om vi sover eller är döda. Pluto ger istället en känsla av att veta saker eller att något inte stämmer och ger ibland mycket kraftfull protest mot dess inflytande - som om det gäller liv och död. Vi vägrar helt enkelt att blanda oss i vissa sociala sammanhang om vi inte helt kan styra omständigheterna runt omkring. Detta är något Maria Montazami gör och hon verkar göra det bra.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar