onsdag 12 januari 2011

I Fokus - Tove Styrke

Tove Styrke singel White Light Moment har sålt guld. Vi gratulerar Tove. Hon hamnade på tredje plats Idol 2009. Styrke sökte inte till Idol den vanliga vägen utan blev upptäckt av Anders Bagge. Här kommer en kort astrologisk analys.Tove Styrke är född den 19:e november i Skorpionens tecken. Därför finns ofta en naturlig strävan och ambition. Mycket av arbetet sker utanför vimlet - som det ofta gör för just höstens tecken. Att gå sin egen väg fri från de sociala normer och människors uppfattning om hur det skall vara är kännetecknande för slutet av Skorpionen. Här låter man människor vara som de är i stor utsträckning och går sin egen väg.

Styrke har nära till så att säga sig själv och sitt logiska tänkande - mellan Solen och Merkurius. Därför är hon smart och kommer säkert med åren utveckla en affärsmässighet i sitt artisteri. Som Skorpion finns också en naturlig känsla av vad människor vill ha och att ge dom just detta. Med Merkurius i början av Skytten finns en förmåga att bryta sig loss från begränsande relationer och att avvisa dem - friheten och personliga kontakter blir viktigare än enstaka relationer som man så att säga äger.
Pluto nära Solen ger en stark drivkraft och en förmåga att driva sig långt för att nå framgång. Jag tror att det finns en stark - jag skall visa att jag kan - inställning hos Styrke, en inställning som tyvärr inte kommer att försvinna 'även om hon verkligen visar att hon kan. Vi får se - detta kanske till och med ger internationella framgånggar. Pluto ger också svårförklarliga omständigheter i livet såsom Bagges upptäckt av Styrke. Det kan bli mer sådant på gott och ont.

Månen och den känslomässiga tryggheten finns i Jungfrun. Därför blir gemenskap och vardaglig stabilitet viktigt - ett tryggt hem med stabila människor. Det är inga direkta känslomässiga utmaningar när det gäller partner och familj som hägrar utan det invanda och trygga. För en Skorpion är Jungfruns energier något man så att säga symboliskt lagt bakom sig. Därför tror jag Månen får det utrymme den egentligen skall ha - i bakgrunden - den tar inte kraft från Solen.

Med Venus, och visionen i livet, i början av Stenbocken ser Styrke förmodligen en omgivning framför sig som älskar henne på grund av hennes egna förtjänster. Detta kommer förmodligen förstärka en framgångsrik karriär.

Med Mars, och synen på det yttre livet, i slutet av Kräftan så är det svårt att plocka ner Styrke på jorden. I Kräftan kan man vara enormt självhävdande - och det spelar absolout ingen roll alls om andra tycker helt tvärt om. Känslan av social utsatthet i Kräftan gör stödjande relationer mycket viktigt. Därför är det viktigt att stödja henne, inte att förklara vad som är rätt eller fel. Obserbera att detta kan vara en sida som främst framträder när Styrke känner sig kränkt.

Med Jupiter, individen som företag med en vilja till expansion i livet, placerad i Vågen så har Styrke det kinesiska tecknet Tuppen. Enligt det kinesiska horoskopet har Tuppen en förmåga att göra sin närvaro känd i samma ögonblick som han eller hon kommer in i ett rum. Det finns en förmåga att tvinga den på alla i sin omgivning. Tuppar har inget till övers för lögner, tomt prål, lurendrejeri och falskhet. Tuppen är den han är. Tuppen är generös och ofta också överdrivet ärlig. Alla Tuppar är födda i frispråkighetens tecken och anser att de för det mesta har rätt.
2 kommentarer:

  1. Närmsta golvplanka utövar större kraft på dig än alla stjärnor tillsammans. Astrologi är ett tillstånd att tillfriskna från.

    SvaraRadera