torsdag 10 februari 2011

I Fokus - Danny Saucedo

Första delfinalen i melodifestivalen 2011 är avklarad och Danny gick vidare med "In the club". Danny fick flest röster. Som ni säkert vet var han med i Idol 2006 och är medlem i EMD. Här kommer en kort astrologisk analys.


Danny är född den 25:e februari i fiskarnas tecken. Socialt utgår fisken från relationer och det nätverk av viktiga kontakter som finns runt individen. Dessa relationer kompletterar en i övrigt ganska individualistisk individ med mycket olika planer och idéer. Samarbete blir därför avgörande, något som Fisken inte brukar ha några direkta problem med om inte individer i omgivningen sticker ut och försöker imponera. Då får vi se en Fisk som oavbrutet sneglar åt omgivningen och i smyg fnyser åt objektet i fråga.

Fisken är för det mesta mycket orädd när det gäller relationer och är inte rädd för att ta för sig. Det finns en tendens att beskydda sina vänner från orättvisor speciellt när det handlar om relationer och brist på trygghet. Det är säkert oräddheten i kombination med intresset för det sociala gör att vi ofta ser fiskar i rampljuset - ja åtminstone på min lista så är det mer Fiskar än andra tecken. Det kan säkert också vara den vision om framgång och glamour som Fiskar ofta har.Dannys Venus eller vision i livet är placerad just i Fiskarna. Detta gör att Danny säkert vet vad han vill och har sin karriär utstakad för sig. När det gäller Fiskarna så är det inte den vardagliga inramningen eller den individuella prestationen som den ser framför sig utan glädjen som riktas mot individen och de positiva känslomässiga banden mellan individerna.Danny har Mars, eller den manliga självbevarelsedriften, placerad i Skytten. Skytten utgår från sig själv och  flyr hellre än illa fäktar. Därför finns det säkert inte någon större lust hos Danny att hävda sig själv i det sociala eller i gruppsammanhang. Skytten är ofta istället självhävdande när det gäller egna planer och när det gäller den egna prestationen. Så även om Danny verkar ge med sig så finns de egna planerna under ytan. Mars i Skytten kan ta udden av Dannys i övrigt ganska envisa Fisk och ge en behaglig framtoning.

Dannys Jupiter, eller expansiva sida, är även den placerad i Fiskarna. I  det kinesiska horoskopet motsvarar Jupiter i Fiskarna Tigern. Enligt det kinesiska horoskopet förenar Tigern skönhet och styrka, kraft och mod, och fantasi. Tigern är både fysiskt och mentalt ett enormt energiknippe som det formligen sprutar idéer om. Men trots Tigerns omvittnade styrka och beslutsamhet, saknar han inte motståndare, och det är långtifrån alltid som han går segrande ur striderna. Tigern saknar dock uthållighet och är ofta otålig. Inte sällan förlorar han sig i detaljer och missar därmed kärnpunkten.

En Tiger utmärker sig alltid oavsett i vilket sammanhang hon uppträder. Han är en dynamisk revolutionär som inte bara står och ser på medan andra får göra jobbet. Han älskar hårda tag och skaffar ofta övertaget. Han är inte rädd att säga ifrån och tolererar ingen förmyndarmentalitet. Alla Tigrar har behov av att synas och att vara någon och vad han än blir så måste det vara på hennes egna villkor. Tigern är idékläckaren personifierad och ingen har samma mod och kraft när det gäller att genomföra sina planer.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar