torsdag 14 april 2011

I Fokus - Brad Pitt

Kollade in "Ocean´s Twelve" och "Ocean´s Thirteen" i helgen. Speciellt George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon och Andy Garcia spelar coola manliga karaktärer som roar mig mycket. Idag blir det en kort astrologisk analys av Brad Pitt.

Brad Pitt är född den 18:e december i slutet av Skyttens tecken. Här har den ofta lite naiva och ständigt positive Skytten lugnat ner sig några grader. Den har lärt sig kraften av tystnaden och att inte hela tiden öppna upp saker som borde döljas eller avslöja andras brister, ofta i sociala sammanhang. Eftersom Skytten utgår så starkt från individen så reagerar den känslomässigt och behöver därför inte säga så mycket, det märks ändå. Det är detta som är tystnadens makt.

Det som skiljer den sena Skytten och den tidiga Stenbocken är den psykologi som skapas av det faktum att individen är född före eller efter Jul. Innan jul har inte individen stannat på samma sätt som den tidiga Stenbocken, Den är omfamnad av omgivningen och ses ofta som en "nallebjörn" av sina närmaste men rör sig fortfarande fritt i det sociala rummet och gör lite som den vill. I denna placering finns ofta ett ganska coolt uttryckssätt som attraherar omgivningen. Individen framstår ofta som intelligent och har en lite respktlöst hållning mot andra när det gäller att kunna saker eller inte. Det är lite denna energi vi ser hos Ocean´s-gänget, kanske uppblandad med en smula Vädur/Oxe-dynamik.

Stenbocken är istället fast på ett annat sätt i relationer. I denna fastlåsthet får den hela tiden kämpa för att få inflytande och medbestämmande. Den har en känsla av att bli klappad på huvudet och vill erövra sin respekt. Denna sida finns också starkt hos Brad Pitt som har både Månen, och behovet av känslomässig trygghet, Venus, och visionen om livet, och Mars, självbevarelsedriften placerad i Stenbocken. Därför blir den målmedvetna strävan avgörande i livet och att se sig själv på toppen av andras beundran. Med Mars i Stenbocken lägger individen på ett extra kol i sin strävan när den känner sig kränkt eller utanför i livet. Med Venus i Stenbocken finns visionen om framgång och lycka tillsammans med sina närmaste alltid nära till hands. Med Månen i Stenbocken är det den lite mörka relationsbundna känslosamheten som skapar stimulans och trygghet, Den kan man säkert hitta hos Angelina Julie.Med Jupiter placerad i Väduren har Brad Pitt det kinesiska tecknet Katten. Jupiter kan representera individen som företag med attraktionskraft och en vilja att expandera sig själv. Tillsammans med Solen i Skytten skapar denna Jupiterplacering en cool individ som inte är speciellt känslosam men mycket familjär och trygg. Solen i Slutet av Skytten och Jupiter i Väduren liknar varandra i sitt förhållningssätt. De rör sig fritt i det sociala rummet men har en avvaktande och attraktiv hållning. De är framåt och ambitiösa och tillbakalutade och avvaktande på samma gång - och har också ofta glimten i ögat..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar