onsdag 15 december 2010

I Fokus - Hillary Clinton


Fredsprocessen ligger i ruiner, men USA tror fortfarande på en lösning i Mellanöstern nästa år. Vi måste nu gå direkt på kärnfrågorna, sade utrikesminister Hillary Clinton. Clinton har även på senare tid haft det hett om öronen när det gäller all den hemliga dokumentation som wikileaks har släppt. Här kommer en kort astrologisk analys av Hillary Clintons Horoskop.Hillary Clinton är en Skorpion född den 26:e oktober. Hon är en slagkraftig politiker med en stark vilja och drivkraft. Skorpionen ger ett fokus på individen och ledaren och på samhällets roll för individen. Det kanske passar bra som USA:s utrikesminister att ha en ganska krävande inställning mot vissa länder och ledare. Jag kan tänka mig att Clinton kan röra om i grytan även på hemmafronten när individer med egenintresse försöker få mer inflytande än de förtjänar. Hon är säkert inte sen med att vara rakt på sak och så att säga mycket tydlig i sitt uttryckssätt, något vi fått se nu i den politiska debatten. Som Skorpion värderas lojalitet och ett sunt och rent förhållningssätt när det gäller relationer - den vill ha en hög standard på den relationsmässiga ytan. Därför var det säkert en mycket svår uppgift att komma över sin makes snedsteg för några år sedan. PÅ något sätt känns det tryggt med en kvinnlig balanserad Skorpion vid rodret för USA:s utrikespolitik.Med Saturnus i slutet av Lejonet har Clinton en utstrålning som är mer relationsmässigt stram än hur hon känner inombords. Detta är säkert något som skapar mindre begränsningar för henne utrikes än på hemmafronten. Som amerikan har man naturligt en utstrålning som är nära sommartecknen och Lejonet. Därför kan säkert Clinton uppfattas som ett Lejon utrikes. Hemma har säkert skorpionstingen överaskat många och hon är säkert inte bekväm i de politiska kretsarna. Därför har Clinton säkert grubblat mycket på varför hon verkar missuppfattad och har svårt att nå fram. Hon känner säkert också en känsla av utanförskap i dessa kretsarna.

Med Mars, förhållandet mellan individen och det yttre livet sammanblandad med Pluto i Lejonet skapas en individ som blir mycket smart i maktens korridorer. Vid svåra situationer och när Mars är så att säga inkopplad känner hon av de krafter som verkar under ytan. Därför har Clinton ett speciellt förhållande till dessa krafter beroende på hennes egen personliga utvecklingsnivå. Så - antingen motarbetar hon dem eller så förstärker hon dess vilja.

Solen i Skorpionen balanseras säkert upp av Jupiter i början av Skytten. Hon går sin egen väg och är lite av en politisk vilde. Det finns höga ideal som Clinton lobbar för att genomdriva. Hon är charmig, utåtriktad och smart i kontakten med enskilda individer. Jupiter i Skytten kan säkert också lätta upp den fastlåsthet som Skorpionen kan känna när den blivit kränkt. En egenskap som Skytten har är att den varje dag reser sig igen och relativt enkelt skakar av sig begränsningar i livet.
.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar