tisdag 21 december 2010

I Fokus - Marie Fredriksson

Marie Fredriksson är en av våra största artister. I mitten av 2010 gjorde Marie Fredriksson tillsammans med Per Gessle de första framträdandena efter Fredriksson sjukdom. De framträdde till Victorias och Daniels ära kvällen före det kungliga bröllopet, samt genomförde en spelning på den privata bröllopsfesten den 19 juni 2010. De genomförde också två konserter i Sverige, en i Danmark och en i Norge. Nu är hon snart aktuell med en ny Roxetteplatta. Här kommer en kort astrologiska analys av Marie Fredrikssons horoskop.Fredriksson är född den 30:e juni i Tvillingens tecken. I början av Tvillingen finns det ofta en stark känsla av möjligheter för sig själv - att vara vardagligt fri. Fredriksson har alltså en inre drivkraft som vill skapa möjligheter för sig själv och sin omgivning.

Merkurius och det logiska tänkandet är placerad i Oxen. Detta ger en livsbyggande stabil sida som mer värnar om stabila sociala och vardagliga gemenskaper och som tvärtom kan vara ganska trög och eftertänksam.

Vulkanus är placerad i slutet av Tvillingarna. Detta är en vardaglig sida som placerad i Tvillingaran lätt kan bli uttråkad och som vill bli stimulerad och ha roligt tillsammans med sin omgivning. Det är också en sida som gör att det kan vara svårt att komma igång med det vardagliga arbetet och som kan vara kritisk till omgivningen. Mer positiva sidor av detta inflytande kan vi se i Fredrikssons artisteri och i hennes strålande, självsäkra och världsvana sätt.

Fredrikssons Saturnus och den utstråling som omgivningen uppfattar är placerad i slutet av Skytten. Detta kan ge ganska stora begränsningar om Solen är placerad i Tvillingarna. Skyttens utstrålning ger intryck av en individ som är starkt individualistisk och självgående men som underordnar sig känslomässiga relationer. Det ger intryck av en individ som klarar av att bli klappad på huvudet och skojad med. Men de som känner Fredriksson vet nog var gränsen går.

Solen I Tvillingarna ger en stark känsla av vad som anses socialt korrekt och hur man skall bemöta varandra. Om dessa normer åtsidosätts hjälper säkert Marie Fredrikssons självbevarande utåtriktade manliga sida, Mars i Fiskarna, till. Om bemötandet inte är tillräckligt hjärtligt så möts omgivningen av en iskyla som kan ta död på det mesta. Det kan vara jobbigt att inte komma överens med Fredriksson eller att på det ena eller andra sättet kränka henne.

Med Jupiter och individen som företag i Vågen är Fredriksson i övrigt och för det mesta en mycket behaglig individ som inspirerar omgivningen och som är en bra kompis och vän. Vågen ger fokus på stimulerade aktiviteter och ett socialt världsvant förhållningssätt..

1 kommentar: