måndag 21 mars 2011

Det kinesiska horoskopet - Jupiter i Vågen- Tuppen

Jag fortsätter med de kinesiska tecknet Tuppen som motsvarar Jupiter i Vågen. Ni kan läsa mer om det inflytande Jupiter har i vårat liv på astrologirummet.com. Jupiters inflytande och vandring genom zodiaken beskrivs i det kinesiska horoskopet. Här nedan kommer några egenskaper som kineserna ger Tuppen och som jag tror stämmer för åtminstone många Tuppar. Ni som är födda 1933, 45, 57, 69, 81, 93 och 2005 har förmodligen Jupiter i det kinesiska tecknet Tuppen - det kan skilja något beroende på när Jupiter går över till just Vågens tecken.

De här nedan som är födda under Tuppens inflytande på sommaren är Jennifer Lopez och Natalie portman och på vintern är Mona Sahlin, Sissela Kyle och Elijah Wood. Födda under Tuppens inflytande på våren är Anja Persson och Jessica Alba och på hösten är Zlatan Ibrahimovic´, Gwen Stefani och Tomas Brolin.


Jessica Alba född 810428

Tuppens första syssla för dagen en viktig ledtråd till hans personlighet, förmågan att tvinga sig på alla i omgivningen. Tuppens galande är välljudande och fruktbart; han väcker den sovande, tröstar den bedrövade och gläds åt att natten är över.

Tuppar har inget till övers för lögner, tomt prål, lurendrejeri och falskhet. Tuppen är den han är och den som inte accepterar det får skylla sig själv. Om du inbjudit en Tupp till din fest så står de ofta i händelsernas centrum.

Anja Persson född 810425

Zlatan Ibrahimivic´född 811003

Tomas Brolin född 691129
Han säger vad han tänker och ibland säger han det utan att tänka. Alla Tuppar är födda i frispråkighetens tecken som inte bekymrar sig det minsta om hur den ofta mycket hårda kritik drabbar den som vågar sätta sig emot. Tuppen har talat och därmed basta! Man måste lära sig att se fakta i ögonen, livet är nu tyvärr en gång för alla tufft. Det är viktigt att påpeka att som alla andra placeringar så finns det självsäkra och utåtriktade individer och mer eftertänksamma och tillbakadragna

Trots allt sitt skryt är Tuppen mycket intelligent och bakom den skrytsamma fasaden döljer sig ett rörligt intellekt. Han lär sig snabbt och har oftast ett mycket gott minne.

Mona Sahlin född 570309
Sissela Kyle född 570317


Förutom sin generositet är Tuppen en bra organisatör. Det finns för det mesta ingen mer systematisk och noggrann person än Tuppen och heller ingen som tillbringar mer tid med att skriva ner allt han gör, eller planerar att göra, på papper.

Men trots Tuppens livfullhet, intelligens, skarpsinne och förträffliga organisationsförmåga, verkar han sakna initiativförmåga. I korthet innebär det att Tuppen behöver inspiration för att kunna förverkliga sig själv. Enligt kineserna är Draken den bästa inspirationskällan och Tupp och Drake är det perfekta radarparet. Även om Tuppen emellanåt tycks sakna initiativ, saknar han aldrig koncentrationsförmåga.

Jennifer Lopez född 690724
Gwen Stefani född 691003


I Tuppens klädstil kan man utläsa ett intresse för ordning och reda och även viss mått av fåfänga.

Ofta är han modig i överkant och tvekar inte att inta en fast hållning, inte minst i moraliska spörsmål, något som ibland motarbetar de egna intressena.

Många Tuppar älskar att pyssla i trädgården. Ett arbete ute på landet passar Tuppen bättre än ett inne i stan. Många Tuppar älskar sina hem och passar ofta utmärkt som inredningsarkitekter och till andra yrken där de får nytta av sin organisationsförmåga och sin förmåga att hushålla.

Elijah Wood född 810128
Natalie Portman född 810609.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar