lördag 12 mars 2011

I Fokus - Frank Andersson

Frank Andersson gick vidare i Let´s Dance och är nu i semifinal tillsammans med Jessica Andersson och Tina Thörner. Här kommer en kort astrologisk analys.Frank Anderson är född 9:e maj i Oxens tecken. Med snart 55 år i nacken har det säkert hänt en del som neutraliserar vissa planetser inflytande och konflikter. Med åldern mognar vi som människor och slutar kriga mot olika sidor hos oss själva som vi ser speglade i omgivningen.

Andersson har till exempel Jupiter, och känslan av möjligheter och expansion i livet mycket nära Pluto, de sociala konspirationernas planet, i Lejonet och med den manliga självbevarelsedriften, Mars, i en motsatsposition i Vattumannen. De här tre gudarna har säkert krigat en hel del i Frank Anderssons liv genom åren.

Nu är Andersson urtypen för en stabil och trygg Oxe som har en sval manlig attraktionskraft. Oxen accepterar skillnaden mellan man och kvinna på ett sätt som få andra tecken. De flesta andra tecken vill på det ena eller andra sättet förändra sin partner eller harmonisera relationen. För Oxen och för den skull också till viss del Tvillingarna så skall det helst vara lite dynamik och spänning i relationen. Nu är det säkert inte så för just Frank Andersson.

Det verkar som han hittat fram till sin Saturnus i Skytten. Med denna placering förväntar sig omgivningen en självgående, självständig individ som utgår från sig själv och sina egna projekt och som ställer upp för andra i det vardagliga livet. I Skytten finns också en stark vilja att hela tiden reda ut konflikter eftersom det är inte Oxens sociala nätverk som skapar trygghet utan de enskilda kontakterna med andra självständiga individer.

Kommer man igenom Saturnus nålsöga i livet, och ger upp sig själv så totalt för omgivningens krav, då är man snart på väg till nästa stjärntecken. Då har man lärt sig sin läxa. Om detta gäller Frank Andersson eller inte vet bara Frank själv.  Han är i varje fall en värdig semifinalist i Let´s Dance.


.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar