måndag 21 mars 2011

Några kända Vädurar

I kollaget nedan har vi några kända Vädurar.

Emma Thompson, Christer Sjögren, Andreas Carlsson, Robert Wells, Rikard Wolff, Hugo Weaving, Sverker Olofsson, Caroline af Ugglas, Björn Skiffs, Johan Glans, Celine Dion ser ni nedan.


Den 21:a mars går Solen in i Vädurens tecken samma dag som vårdagjämningen, att ställa om klockan till sommartid blir det nästa söndag, den 27:e mars. Nu är det mer vår än vinter i våra tankar och vi börjar fundera på att starta upp nya projekt. Väduren tycker ofta det är roligt med det vardagliga och har ofta flera olika intressen på gång samtidigt. Det är viktigt med det sociala umgänget och att andra hakar på och är med. Men till skillnad från Fiskarna så är Väduren mer benägen att lika väl låta aktiviteterna välja vilka som kommer att vara med, Fisken utgår mer från relationer som den redan knutit band med.

Om motsatstecknet Vågen väger sina egna intressen och behov mot andras så är det viktigt för Väduren med en rätt social kontaktyta som fungerar. Det är viktigt med rätt intressen och rätt nätverk av människor. Det som skall fungera är inte huvudsakligen den egna strävan utan gemensamma kontaktpunkter i det sociala och vardagliga. Väduren har fortfarande vinterns känslomässiga grundtrygghet i känslomässiga band och relationer i bakgrunden. För att inte skada den sociala kontaktytan blir Väduren ofta återhållsamma känslomässigt och kan ibland uppfattas som stram och avvisande. Men den vardagliga glöden är det inget fel på och den har ofta en stor förmåga att inspirera sin omgivning..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar